RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel MRU-11

Sonel MRU-11 toprak direnci ve toprak özdirenci ölçer 3 kutup ve 4 tel yöntemini kullanarak toprak direncini ve Wenner yöntemini kullanarak toprak özdirencini ölçmeyi sağlayan basit bir ölçüm cihazıdır. Cihazın kullanımı kolaydır, parazitlere karşı dayanıklıdır ve yüksek doğruluğa sahiptir.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

  • Topraklamayı ve toprağı ölçmenin kolay yolu

    Sonel MRU-11 toprak direnci ve toprak özdirenci ölçer 3 kutup ve 4 tel yöntemini kullanarak toprak direncini ve Wenner yöntemini kullanarak toprak özdirencini ölçmeyi sağlayan basit bir ölçüm cihazıdır. Cihazın kullanımı kolaydır, parazitlere karşı dayanıklıdır ve yüksek doğruluğa sahiptir.

    MRU-11, elde edilen ölçüm sonucuna dayanarak topraklama sisteminin kalitesini kontrol etmeyi sağlayan temel bir cihazdır. Ergonomik tasarımı, dayanıklı ve sağlam kasası ve büyük, okunması kolay ekranı ile sayaç, sahada ve çoğu çalışma ortamında kullanım için idealdir.

    Cihazın kullanımı basit ve sezgiseldir. Elektrik müteahhitleri, teknisyenler ve topraklama ölçüm uzmanları için en iyi seçimdir.

    Topraklama direnci ölçümleri

    • 3 kutuplu ve 4 telli yöntem – yardımcı problar kullanılarak topraklama sistemlerinin ölçümü
    • 2 kutuplu yöntem
    • Toprak özdirenci – Wenner yöntemi

    Özellikler

    • yardımcı elektrotların direnci RH ve RS
    • parazit geriliminin 100 V’a kadar ölçümü
    • pil durumu göstergesi
    • maksimum ölçüm voltajı seçimi (25 V ve 50 V)
    • Otomatik Kapanma fonksiyonu

    Genel Bakış

    MRU-11, teknik yöntemle (3 ve 4 telli) topraklamayı ve Wenner yöntemiyle toprak direncini ölçmenizi sağlayan basit bir ölçüm cihazıdır. Cihazın kullanımı kolaydır, parazitlere karşı dirençlidir ve son derece hassastır.

    MRU-11, alınan ölçüm sonucuna dayanarak topraklama sisteminin kalitesini kontrol etmeyi sağlayan temel bir cihazdır. Ergonomik şekli, dayanıklı ve sağlam gövdesinin yanı sıra büyük ve net ekranı, bu cihazı hem sahada hem de çoğu çalışma ortamında kullanmak için ideal hale getirir.

    Cihazın kullanımı basit ve sezgiseldir. Elektrik tesisat müteahhitleri, teknisyenler ve topraklama ölçümleri ile uğraşan profesyoneller için en iyi seçimdir.

Teknik Detaylar

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?