RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel CMP-1015 PV

Cihaz, fotovoltaik tesislerde DC akım ve gerilim ölçümü için tasarlanmıştır. Cihaz, birçok ölçüm seçeneği sayesinde çok yönlüdür. Temel ölçümlere ek olarak, cihazın grafikli bir kayıt cihazı vardır. Yüksek parlaklıktaki ekran sayesinde tam güneş altında çalışmak zor değildir.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

  • Cihaz, fotovoltaik tesislerde DC akım ve gerilim ölçümü için tasarlanmıştır. Cihaz, birçok ölçüm seçeneği sayesinde çok yönlüdür. Temel ölçümlere ek olarak, cihazın grafikli bir kayıt cihazı vardır. Yüksek parlaklıktaki ekran sayesinde tam güneş altında çalışmak zor değildir.

    Fotovoltaikler yakın kontrol altında

    Cihaz, 1500 V gerilimli fotovoltaik tesislerde DC akım ve gerilimi ölçmeye adanmıştır. Ölçüm cihazı ayrıca VFD fonksiyonu sayesinde frekans dönüştürücülerin aşağı akışında hassas ölçümler sağlar.

    Modern kelepçe

    Yenilikçi şekli, özel voltaj adaptörlerinin montajı için temel olarak ulaşılması zor ve dar yerlerde daha kolay erişim anlamına gelir. Kelepçe kenarı temassız bir voltaj gösterge sensörü ile donatılmıştır.

    Her koşulda görünürlük

    Yüksek parlaklıktaki ekran sayesinde tam güneş altında çalışmak zor değildir. Dahili el feneri sayesinde işyerinde karanlık bir sorun değildir.

    Çok Fonksiyonlu

    Cihaz, birçok ölçüm seçeneği sayesinde çok yönlüdür. Temel ölçümlere ek olarak, cihazda grafikli bir kaydedicinin yanı sıra ani akım (INRUSH), AC ve DC voltaj bileşenleri, düşük empedanslı voltaj ölçümü (Low Z) dahil olmak üzere özel işlevler bulunur.

    Sağlam tasarım

    En son teknolojilerin yardımıyla, en zorlu koşullarda çalışmak için kompakt bir cihaz yaratılmıştır. Kauçuk muhafaza, cihazı kazara oluşabilecek hasarlara karşı korur.

    Kablosuz iletişim

    Ölçüm verilerini Bluetooth aracılığıyla, “canlı” modda ve dahili bellekten Sonel Multimetre Mobil uygulamasına aktarın. Bu, sonuçların kaydedilmesine ve saklanmasına ve ek açıklama veya fotoğrafların eklenmesine olanak tanır. Ölçüm verilerini e-posta eki olarak da paylaşabilirsiniz.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?