RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel MRU-30

Sonel MRU-30 kompakt toprak direnci ve toprak özdirenç ölçer verimli ve kolay toprak direnci ölçümü sağlar. Küçük bir kasada birçok ölçüm yöntemi mevcuttur.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

  • Evrensel toprak test cihazı

    Sonel MRU-30 kompakt toprak direnci ve toprak özdirenç ölçer verimli ve kolay toprak direnci ölçümü sağlar. Küçük bir kasada birçok ölçüm yöntemi mevcuttur.

    MRU-30 ölçüm cihazı şaşırtıcı derecede çok yönlüdür. Cihaz, tekli topraklama ölçümlerinin yanı sıra ek kelepçeler veya elektrotlar kullanılarak çoklu topraklama ölçümleri yapmak için de kullanılabilir. Bu kullanışlı cihazın ek yetenekleri arasında Wenner yöntemi kullanılarak toprak direncinin ölçülmesinin yanı sıra dengeleme bağlantılarının ve koruyucu iletkenlerin sürekliliğinin doğrulanması da bulunmaktadır. Sonel MRU-30 ölçüm cihazının bir diğer avantajı da kullanıcıyı olası tehlikelere veya tespit edilen düzensizliklere karşı uyaran bilgilerin net bir şekilde iletilmesidir. Bilgiler testten önce ve sonra ekranda görünür.

    Ölçüm yöntemleri

    • 3 kutuplu ve 4 telli yöntem – yardımcı problar kullanılarak topraklama sistemlerinin ölçümü
    • Kelepçeli 3 kutuplu yöntem – çoklu toprak elektrotlu topraklama sistemlerinin ölçümü
    • İki kelepçe yöntemi – yardımcı problar kullanılamadığında topraklama sisteminin ölçümü
    • Toprak özdirenci – Wenner yöntemi
    • Toprak bağlantısı ve eşpotansiyel kuşaklama direnci otomatik sıfırlama fonksiyonu ile ≥200 mA akım kullanılarak ölçülür – EN 61557-4 gerekliliklerini karşılar

    Özellikler

    • Yardımcı elektrot dirençlerinin ölçümü RS ve RH
    • Parazit geriliminin ölçümü
    • Frekansları 50 Hz ve 60 Hz olan şebekelerde parazit gerilimlerin varlığında ölçüm
    • Maksimum ölçüm voltajı seçimi (25 V ve 50 V)
    • Zemin özdirenç ölçümlerinde, elektrotlar arasındaki mesafeler metre (m) veya fit (ft) olarak girilebilir

    Uygulama

    MRU-30 toprak direnci ölçer, yardımcı elektrotlar ve/veya kelepçeler kullanarak tekli ve çoklu topraklamaları ölçmek için tasarlanmıştır. Ayrıca toprak direncini ölçmek (Wenner yöntemi) ve eşpotansiyel bağlantıların ve koruyucu iletkenlerin sürekliliğini doğrulamak mümkündür.

    Yetenekler

    Sayaç, her türlü teknik yöntemle topraklama testi yapabilme olanağı sağlar. Parazitlere karşı yüksek bağışıklık, parazit akımların olduğu devrelerde zor koşullarda bile kullanılmasını sağlar. Basit ve sezgisel kullanım, ölçümleri daha kolay ve hızlı hale getirir. Ölçüm cihazının dahili hafızası vardır. Ölçüm sonuçları, veri işleme ve topraklama testlerinden elde edilen belgelerin hazırlanması için bir bilgisayara aktarılabilir.

    Dayanıklı ve pratik kasa

    Ergonomik, küçük ve pratik gövdesi rahat ve kolay kullanım sağlar. Sayaç tüm hava koşullarına dayanıklıdır. IP65 giriş koruması, toz geçirmezliği ve her iki tarafta su jetlerine karşı direnci garanti eder. Pil kalıcı olarak yerleşiktir ve bir PowerBank veya araç çakmağından şarj edilebilir.

Teknik Detaylar

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?