RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel CMP-3000

Sonel CMP-3000 pensampermetre; erişimi zor, dar alanlarda test yapmayı kolaylaştırmak için tasarlanmış, flexible klemp ile birlikte sunulmaktadır.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

Sonel CMP-3000 pensampermetre; erişimi zor, dar alanlarda test yapmayı kolaylaştırmak için tasarlanmış, flexible klemp ile birlikte sunulmaktadır.

Cihaz IP40 koruma sınıfına sahiptir. CMP-3000’nin bir diğer avantajı, arkadan aydınlatmalı ekrana sahip olmasıdır. Bu sayede ölçüm sonuçlarını görüntülemek zorlu ve zayıf aydınlatma koşullarında bile sorun olmayacaktır.

Cihaz ile birlikte gelen flexible klemp sayesinde akım okuma aralığı 3000 Amper’e çıkmaktadır. Bağlantı yaparken de büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu sayede daha hassas ve hatasız ölçümler verimli bir şekilde yapılabilmektedir. Cihaz aynı zamanda bir voltaj dedektörü gibi de çalışabilmektedir, voltaj algılandığında, cihazın gövdesindeki LED yanarak kullanıcıyı uyarır.

Takılabilir esnek kelepçe

AC akımının 3000 A’e kadar ölçülmesini sağlar. 160 mm çapa kadar güç baralarına kolay kurulum için tasarlanmıştır.

Geliştirilmiş kelepçe

Yenilikçi şekli, ulaşılması zor ve dar yerlerde daha kolay erişim anlamına gelir. Kelepçe kenarı temassız bir voltaj gösterge sensörü ile donatılmıştır.

Çok Fonksiyonlu

Cihaz, birçok ölçüm seçeneği sayesinde çok yönlüdür. Temel ölçümlere ek olarak, cihazın ani akım (INRUSH), MAX / MIN değerleri, bağıl değer (REL) ve tepe değeri (PEAK) gibi özel işlevleri vardır.

Her koşulda görünürlük

Dahili el feneri sayesinde işyerinde karanlık sorun değil.

Sağlam tasarım

En son teknolojilerin yardımıyla, en zorlu koşullarda çalışmak için kompakt bir cihaz yaratılmıştır. Kauçuk muhafaza, cihazı kazara oluşabilecek hasarlara karşı korur.

Kablosuz iletişim

Ölçüm verilerini “canlı” modda Bluetooth aracılığıyla Sonel Multimetre Mobil uygulamasına aktarın. Bu, sonuçların kaydedilmesine ve saklanmasına ve ek açıklama veya fotoğrafların eklenmesine olanak tanır. Ölçüm verilerini e-posta eki olarak da paylaşabilirsiniz.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?