RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel CMP-402

Sonel CMP-402 AC akımı, AC ve DC voltajı ve daha fazlasını ölçer. Ölçüm cihazı, frekans dönüştürücülerin aşağı akışında hassas ölçümler sağlar. Cihaz, birçok ölçüm seçeneği sayesinde çok yönlüdür. Dahili el feneri sayesinde işyerinde karanlık sorun değildir.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

  • Sonel CMP-402 AC akımı, AC ve DC voltajı ve daha fazlasını ölçer. Ölçüm cihazı, frekans dönüştürücülerin aşağı akışında hassas ölçümler sağlar. Cihaz, birçok ölçüm seçeneği sayesinde çok yönlüdür. Dahili el feneri sayesinde işyerinde karanlık sorun değildir.

    Modern kelepçe

    Yenilikçi şekli, ulaşılması zor ve dar yerlerde daha kolay erişim anlamına gelir. Kelepçe kenarı temassız bir voltaj gösterge sensörü ile donatılmıştır.

    Her koşulda görünürlük

    Dahili el feneri sayesinde işyerinde karanlık sorun değil.

    Çok Fonksiyonlu

    Cihaz, birçok ölçüm seçeneği sayesinde çok yönlüdür. Temel ölçümlere ek olarak, cihazın ani akım (INRUSH), maksimum / minimum tepe değerleri (Peak MAX/Peak MIN), bağıl değer (REL) gibi özel işlevleri vardır.

    Sağlam tasarım

    En son teknolojilerin yardımıyla, en zorlu koşullarda çalışmak için kompakt bir cihaz yaratılmıştır. Kauçuk muhafaza, cihazı kazara oluşabilecek hasarlara karşı korur.

    Dönüştürücülerin ölçümü

    Ölçüm cihazı, VFD  fonksiyonu sayesinde frekans dönüştürücülerin aşağı akışında hassas ölçümler sağlar.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?