RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel MPI-536

Sonel MPI-536 ölçüm cihazı, ev ve endüstriyel elektrik tesisatlarını kontrol etmek için tasarlanmıştır. Cihaz kullanılarak yapılabilecek ölçümler, tesisatın güvenliğini belirleyen sonuçlar sağlar.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

Sonel MPI-536 ölçüm cihazı, ev ve endüstriyel elektrik tesisatlarını kontrol etmek için tasarlanmıştır. Cihaz kullanılarak yapılabilen ölçümler, tesisatın güvenliğini belirleyen sonuçlar sağlar. Cihaz, tek bir evrensel cihaz kullanarak elektrik çarpmasına karşı koruma parametrelerinin bir dizi ölçümünü yapmaya izin verir.

Yalıtım direnci kontrolü alanında, Sonel MPI-536 çok geniş olanaklara sahiptir – maksimum ölçüm voltajı 2500 V’a kadar çıkmaktadır. Yalıtım teşhisi, hem ölçümden sonra hem de ölçüm sırasında mevcut olan R(t)/U(t), R(t)/I (t), U(t)/I(t), I(U) grafikleriyle desteklenir. Buna ek olarak, cihaz soğurma katsayılarını ve sıcaklık katsayılarını hesaplar. Ek olarak, Sonel MPI-536, isteğe bağlı AutoISO-2500 adaptörünü kullanarak 3, 4 veya 5 damarlı kabloların veya tellerin yalıtım direncinin otomatik olarak ölçülmesini sağlar.

Ölçüm cihazının ölçümlerinin önemli ölçüde otomasyonu, Otomatik modda ve önceden programlanmış ölçüm dizilerinde (otomatik testler olarak adlandırılır) kaçak akım devre kesicilerinin çalışmasını test etmeyi mümkün kılar ve bu da kendi dizileriyle genişletilebilir.

İzolasyon direnci uzmanı

  • İzolasyon direncinin 2,5 kV test voltajı kullanılarak ölçülmesi
  • RISO nun grafik şeklinde görselleştirilmesi
  • Piyasadaki en büyük dokunmatik ekran (7″) – olağanüstü ergonomi ve kullanım kolaylığı
  • Çıkarılabilir microSD bellek kartı – bellek kapasitesini kolayca artırma
  • Li-Ion pil – ölçüm cihazının daha uzun süre çalışması
  • Topraklama ve elektrik çarpmasına karşı koruma ile ilgili tüm parametrelerin ölçümü – birkaç cihaz yerine tek bir cihaz
  • RCD ile emniyete alınmış şebekelerde arıza döngü empedansının tetikleme olmadan hızlı ölçümü (birkaç saniyeye kadar) – zaman tasarrufu
  • Otomatik ölçümler – sırayla otomatik ölçümler gerçekleştirme yeteneği – basitleştirilmiş ölçümler
  • Ölçümlerden rapora giden hızlı yol – zaman tasarrufu

Özellikler

Ölçüm cihazı geniş bir işlevsellik yelpazesi sunar. Eşit derecede iyi doğruluk sağlarken, birkaç cihazın ölçüm yeteneklerini birleştirir.

MPI-536, yürürlükteki yönetmeliklere uygun olarak elektrik tesisatlarının devreye alınmasına yönelik tüm ölçümler için kullanılabilir:

  • kısa devre döngü empedansı (RCD’lerle emniyete alınmış devrelerde de),
  • RCD parametreleri,
  • yalıtım direnci,
  • toprak direnci (4 ölçüm yöntemi + toprak direnci ölçümü),
  • Koruyucu ve eşpotansiyel bağlantıların sürekliliği,
  • ışık yoğunluğu ölçümü,
  • faz sırası testi,
  • motor dönüş yönü testi.

Otomatik kurulum güvenlik testi

MPI-536,  konut, ticari ve endüstriyel elektrik tesisatlarının güvenlik kontrolünü sağlar. Ölçümler kolaylıkla otomatikleştirilebilir:

  • kaçak akım cihazları (RCD) testlerinin otomatik modu,
  • otomatik ölçümler – serbestçe yapılandırılabilen ölçüm dizileri,
  • 3, 4 ve 5 iletkenli kabloların anahtarlama olmadan otomatik yalıtım direnci testi için AutoISO-1000C adaptörü.

Okuma kolaylığı

Cihaz, 800×480 piksel çözünürlüklü ve 7 inç diyagonal renkli bir TFT LCD dokunmatik ekran ile donatılmıştır; bu, rahat çalışmaya ve parametrelerin ve çizilen dalga formlarının kolay okunmasına olanak tanır. Bu ekran boyutu, her kullanım anında mevcut olan daha fazla bilginin görüntülenmesini sağlar. Arayüz, görüntülenen sembollerin uygun boyutu sayesinde her koşulda görülebilir. Birlikte verilen kalem, dielektrik eldivenlerle de çalışmaya izin verir.

Yerleşik yardım sistemi

Cihaz, ölçüm diyagramları içeren yerleşik yardım ekranlarına sahiptir. Bu sayede, gerçekleştirilen ölçümün türüne bağlı olarak belirli bir sisteme nasıl bağlanacağınızı kolayca ve hızlı bir şekilde kontrol edebilir ve emin olabilirsiniz.

Çevresel koşullara karşı artan direnç

Ölçüm cihazı zorlu çevre koşullarıyla iyi başa çıkacaktır. Toz ve su girişine karşı koruma, IP51 koruma seviyesine sahip benzersiz bir muhafaza ile sağlanır. Mekanik hasara karşı dayanıklıdır ve özel bir tasarım, ölçüm cihazının kapağını kullanarak dokunmatik ekranı kolayca korumanıza olanak tanır. Hasara karşı koruma sağlamasının yanı sıra, cihazı farklı konumlarda rahatça taşımanıza ve kullanmanıza da olanak tanır.

İletişim ve yazılım

Cihazın çok güçlü bir özelliği, çok sayıda iletişim arayüzü ve harici yazılımlarla işbirliğidir. Ölçüm verilerini USB bağlantı noktası, çıkarılabilir SD bellek kartı veya kablosuz iletişim (Bluetooth*, Wi-Fi ) aracılığıyla bilgisayarınıza kolayca aktarabilirsiniz.

Elektrik çarpmasına karşı koruma ölçümleri hakkında bir rapor oluşturmak için Sonel Reports PLUS yazılımını kullanın. İndirilen verilerin en basit formatlara kaydedilmesi ve yazdırılması ücretsiz Sonel Reader yazılımı ile sağlanır.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?