RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel MMR-650

Zorlu koşullarda bile çalışmaya hazır olan sargı direnci ve küçük direnç ölçer Sonel MMR-650, dirençli ve endüktif nesnelerin küçük dirençlerini doğru bir şekilde ölçmek için üretilmiştir.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

MMR-650 ile sargı direncini ve düşük direnci ölçün

Zorlu koşullarda bile çalışmaya hazır olan sargı direnci ve küçük direnç ölçer Sonel MMR-650, dirençli ve endüktif nesnelerin küçük dirençlerini doğru bir şekilde ölçmek için üretilmiştir. Cihaz, amorf çekirdekli transformatörler de dahil olmak üzere hem transformatör sargılarının hem de dirençli nesnelerin direncini ölçmek için kullanılabilir. MMR-650 ölçüm cihazı, diğerlerinin yanı sıra enerji santrallerinde, bakım şirketlerinde ve demiryolu endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Ürün özellikleri

sargı direncinin ölçümü (amorf çekirdekli transformatörler dahil endüktif nesneler)
çok düşük direnç ölçümü
transformatör çekirdeği manyetik giderme işlevi
otomatik sıcaklık dengeleme fonksiyonu (sıcaklık probu)
yük altındaki bir motorun sıcaklığını belirleme işlevi
bozulmalara karşı yüksek bağışıklık

Uygulama

MMR-650 sargı direnci ve düşük direnç ölçer, amorf çekirdekli transformatörler de dahil olmak üzere hem sargıların hem de dirençli nesnelerin çok düşük çok düşük direncini ölçmek için tasarlanmıştır. Bu ürün, enerji santrallerinde, demiryollarında ve bakım şirketlerinde aşağıdakilerin direncini ölçmek için kullanılır:

güç transformatörleri ve motorların sargıları,
kesiciler, kontaklar,
topraklama iletkenleri, eşpotansiyel bağlantılar,
kaynaklı ve lehimli bağlantılar,
cıvatalı bağlantılar,
ve diğer dirençli ve endüktif nesneler.
MMR-650 üretim hatlarında da kullanılabilir (örn. son üretim kontrol aşamasında).

Cihaz yetenekleri

MMR-650 sargı direnci ve düşük direnç ölçer, modern bir kullanıcı arayüzü ve gelişmiş veri yönetim sistemi ile yüksek performanslı bir ölçüm cihazının yenilikçi bir kombinasyonunu sunar. Kablosuz veri iletimi, gelişmiş 2D kod sistemi ve test öğelerini tanımlamak için etiket yazdırma yeteneği, yeni iş kalitesi getirmeye katkıda bulunur ve kullanıcının çok çeşitli ölçümler yapmasına olanak tanır.

Kolay okuma

MMR-650 sargı direnci ve düşük direnç ölçer, 800 x 480 piksel çözünürlüğü sayesinde hem arayüzle etkileşimde yüksek konfor hem de ölçüm sonuçlarının yüksek okunabilirliğini sağlayan okunabilir renkli bir dokunmatik ekranla donatılmıştır.

Dayanıklı ve pratik kasa

Müşterilerin ihtiyaçlarına yanıt olarak MMR-650 mikroohmmetre zorlu çevre koşullarında çalışacak şekilde tasarlanmıştır. IP67 giriş koruma derecesine sahip benzersiz bir kasa, cihazın hem su hem de toz geçirmez olmasını sağlar.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?