RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel TDR-420

TDR-420 kablo arıza tespit cihazı, güç ve telekomünikasyon kablolarındaki arızaları tespit etmek ve tanımlamak için tasarlanmış, çok kullanışlı bir dijital Zaman Alanı Reflektometresidir.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

TDR-420 kablo arıza tespit cihazı, güç ve telekomünikasyon kablolarındaki arızaları tespit etmek ve tanımlamak için tasarlanmış, çok kullanışlı bir dijital Zaman Alanı Reflektometresidir (TDR). Sonel TDR-420, kabloların uzunluğunu ölçmeyi ve metal iletkenli kablolarda 4 ila 6000 m aralığında hasar veya empedans değişikliğine olan mesafeyi belirlemeyi sağlar. TDR 420 kablo arızalarının tipini belirlemeye yarayan sistem ile donatılmıştır.

Ürün özellikleri

  • Güç ve telekomünikasyon kablolarinda ariza tespiti
  • İki arıza konumunu ve aralarındaki mesafeyi göstermek için iki bağımsız imleç
  • Koaksiyel kablolarda arıza yeri tespiti
  • Altyapı kablolarında arıza yeri tespiti
  • Kopuklukların, kısa devrelerin, nemden kaynaklanan hasarların ve kablo empedansındaki diğer değişikliklerin tespiti
  • Kablo arızalarının grafiksel gösterimi ve ekranda arızaya olan mesafenin gösterilmesi

 

Uygulama

TDR-420 zaman alanlı reflektometre, metal tellerdeki hataların nerede olduğunu tespit etmek için tasarlanmıştır. Bu ürün aşağıdakiler için tasarlanmıştır:

  • Elektrik toptancıları ve kablo satıcıları,
  • Elektrik tesisat şirketleri,
  • Üretim tesislerindeki bakım personeli,
  • Bina personeli.

Bu cihaz, güç veya telekomünikasyon kablolarında bir arızayı ve kablo ucunu doğru bir şekilde bulmak zorunda olan herkesin beklentilerini karşılar.

Cihaz özellikleri

SONEL reflektometre, 6.000 m’ye kadar uzun çalışma menzili, ölçümde çok düşük hata payı (%1 mertebesinde) ve hem yayılma hızını hem de incelenen kablonun empedansını ayarlama yeteneği ile ayırt edilir. İki imleç kullanarak hem iki arızaya olan mesafeyi hem de aralarındaki mesafeyi belirlemede sorun yaşanmaz.

Kolay okuma

TDR-420 reflektometre, 320 x 240 piksel çözünürlüğü sayesinde arıza konumunun daha da doğru bir şekilde gösterilmesini sağlayan okunabilir renkli bir ekranla donatılmıştır.

Entegre Yardım

TDR-420 cihazında, ölçüm sırasında elde edilen sonucun yorumlanmasını kolaylaştırmak için kullanışlı bir yardım işlevi eklenmiştir. Bu fonksiyon sayesinde kullanıcı, görüntülenen reflektogramı tipik arıza şekilleriyle karşılaştırarak incelenen kablo segmentinde mevcut olan anomali türünü hızlı bir şekilde belirleyebilir.

Dayanıklı ve pratik kasa

Müşterilerin ihtiyaçlarına yanıt olarak yeni TDR-420 modeli zorlu çevre koşullarında çalışacak şekilde tasarlanmıştır. IP67 giriş koruma derecesine sahip benzersiz bir kasa, cihazın hem su hem de toz geçirmez olmasını sağlar. Ek bir avantaj da, cihazın elden kaymasını önleyen ve kazara düşmesi durumunda koruma sağlayan kasanın elastomer kaplamasıdır.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?