RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel VT-3 Gerilim test cihazı

Sonel VT-3 cep temassız voltaj göstergesi, popüler neon test cihazının daha yeni bir versiyonudur. Cihaz, zengin işlevselliğinin yanı sıra hafifliği ve kullanım kolaylığı ile karakterize edilir. Cihaz, kablolardaki ve elektrikli ekipmanlardaki alternatif voltajı tespit etmek için tasarlanmıştır.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

Neon test cihazının yeni versiyonu

Sonel VT-3 cep temassız voltaj göstergesi, popüler neon test cihazının daha yeni bir versiyonudur. Cihaz, zengin işlevselliğinin yanı sıra hafifliği ve kullanım kolaylığı ile karakterize edilir. Cihaz, kablolardaki ve elektrikli ekipmanlardaki alternatif voltajı tespit etmek için tasarlanmıştır. Gösterge 100…1000 V temel algılama aralığına sahiptir, ancak alt eşik özel bir düğmeye basılarak 12 V’a düşürülebilir. Cihazın ucundaki renkli LED’ler çalışma modunu ve algılanan voltaj seviyesini gösterir.

Sonel VT-3, göze çarpmayan bir formda ve kompakt boyutlarda gizlenmiş, tamamen işlevsel, profesyonel bir cihazdır. Son derece dayanıklı IP 67 kasası, çeşitli mekanik hasarlara, düşmelere ve hatta su sıçramalarına karşı yüksek düzeyde koruma sağlar. Bu aletin özel bir avantajı, saklamayı ve taşımayı son derece kolay hale getiren cep boyutundaki tasarımıdır. Ek bir avantajı da ön tarafında bulunan ve ölçüm yerini aydınlatmayı sağlayan el feneridir. Alet ayrıca yetersiz aydınlatılmış alanlarda hareket ederken kullanılmak üzere bir arka el feneri ile donatılmıştır.

Sonel VT-3 voltaj göstergesi, normal bir ölçüm cihazıyla test yapmanın imkansız olduğu dar ve ulaşılması zor yerlerde bile ölçüm yapmayı kolaylaştırır. Temel ölçüm fonksiyonları, sağlam tasarım ve yüksek düzeyde kullanıcı konforunu bir araya getiren cihaz, çok çeşitli uygulamalar için idealdir ve sorunsuz çalışması ve rekabetçi fiyatı ile karakterize edilir. Elektrik uzmanları için tamamlayıcı bir ekipmandır ve küçük boyutuna rağmen çalışma sırasında zaman zaman kesinlikle yararlı olacaktır.

Özellikler

  • iki AC voltaj algılama aralığı: 12 V / 100 … 1000 V
  • dayanıklı, iki kompozit gövde
  • IP67 koruma ile su geçirmez
  • arkadan aydınlatmalı uç, elektrik prizleri için uygun
  • voltaj algılandığında ışık ve ses sinyali
  • dahili LED el feneri
  • kemere takılabilen ergonomik muhafaza
  • 50/60 Hz şebekede kullanım için
  • güç kaynağı: 2x AAA 1,5 V pil

Uygulama

VT-3 göstergesi, klasik neon voltaj göstergesinin yeni bir yüzüdür. Hafif, işlevsel ve kullanımı kolay olan bu gösterge, kablolardaki ve elektrikli ekipmanlardaki AC gerilimini tespit etmek için kullanılır. Temel algılama aralığı 100…1000 V’tur. Ancak, özel bir düğmeye basılarak alt eşik 12 V’a düşürülebilir. Cihaz ucuna gizlenmiş renkli LED’ler çalışma modu ve algılanan voltaj seviyesi hakkında bilgi verir.

Geliştirilmiş tasarımı sayesinde VT-3 IP67 korumasını korur, dayanıklılık ve ergonomi sağlar. Dahili el feneri de önemli bir rol oynamaktadır.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?