RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel CMM-30 Multimetre

Kompakt ve güvenilir endüstriyel multimetre Sonel CMM-30 çok yönlülük, modernlik ve olağanüstü dayanıklılığı bir araya getiren bir cihazdır. Cihaz 11 temel ölçüm fonksiyonuna sahiptir. PEAK fonksiyonu (ölçülen sinyalin tepe değerini görüntüleme), REL fonksiyonu (bağıl ölçümler yapma) ve diğerleri gibi ek fonksiyonlar cihazın yeteneklerini tamamlar.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

Kompakt ve güvenilir endüstriyel multimetre Sonel CMM-30 çok yönlülük, modernlik ve olağanüstü dayanıklılığı bir araya getiren bir cihazdır. Cihaz 11 temel ölçüm fonksiyonuna sahiptir. PEAK fonksiyonu (ölçülen sinyalin tepe değerini görüntüleme), REL fonksiyonu (bağıl ölçümler yapma) ve diğerleri gibi ek fonksiyonlar cihazın yeteneklerini tamamlar. Tüm bunlar ölçüm cihazının çok yönlü yapısına katkıda bulunur. Telefonunuzdaki uygulama ile kablosuz iletişim sayesinde, ulaşılması zor konumlardan ölçümleri uzaktan okumak ve kaydetmek mümkündür. Ekran otomatik arka ışık fonksiyonuna sahiptir – ekranın ve kontrol panelinin parlaklık seviyesi aydınlatma koşullarına uyum sağlar. Ek bir avantaj da karanlıkta çalışmayı mümkün kılan dahili el feneridir.

CMM-30, dielektrik eldivenler giyildiğinde bile yüksek düzeyde dayanıklılığı ergonomik kullanımla birleştiren yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Cihaz, düşmelere karşı bile yüksek direnç sağlayan IP67 korumalı sızdırmaz bir muhafaza ile donatılmıştır.

Her koşulda görünürlük

Dahili el feneri sayesinde işyerinde karanlık bir sorun değildir. Ekranın, düğmelerin ve döner anahtarın otomatik arka aydınlatması, tüm aydınlatma koşullarında ölçümlerin yapılmasını sağlar.

Benzersiz tasarım

En son teknolojileri kullanarak, en zorlu koşullarda çalışmak için kompakt bir cihaz yarattık. Kauçuk muhafaza, sıvı kirliliğinin ve düşmelerin etkilerini azaltır (IP67 giriş koruması).

Çok işlevlilik

CMM-30 multimetre, 11 temel ölçüm fonksiyonu ve bağıl ölçüm, minimum, maksimum ve ortalama değerlerin ölçümü veya tepe değer ölçümü gibi ek özellikleriyle benzersiz çok yönlülük sağlar.

Güvenlik ve konfor

Sonel CMM-30, CAT III 1000 V / CAT IV 600 V güvenlik gereksinimlerini karşılar. Ergonomik muhafaza, koruyucu eldivenlerde de sağlam bir tutuş ve rahat işlev seçimi sağlar.

Kablosuz iletişim

Ölçüm verilerini Bluetooth aracılığıyla “canlı” modda Sonel Multimetre Mobil uygulamasına aktarın. Bu, sonuçların kaydedilmesine ve saklanmasına ve ek açıklama veya fotoğrafların eklenmesine olanak tanır. Ölçüm verilerini e-posta eki olarak da paylaşabilirsiniz.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?