RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Sonel CMM-11 Dijital Multimetre

Basit ve kompakt dijital multimetre Sonel CMM-11, yıldırım hızında çalışması ve ölçüm hassasiyeti ile şaşırtıyor. Cihaz en sık elektrikli ekipman ve devrelerin hızlı teşhisi için kullanılır. Kullanışlı tasarımı, herhangi bir alet çantasına sığmasını kolaylaştırır ve fazla yer kaplamaz.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Açıklama

Dayanıklı yapıya sahip cep boyutunda multimetre

Basit ve kompakt dijital multimetre Sonel CMM-11, yıldırım hızında çalışması ve ölçüm hassasiyeti ile şaşırtıyor. Cihaz en sık elektrikli ekipman ve devrelerin hızlı teşhisi için kullanılır. Kullanışlı tasarımı, herhangi bir alet çantasına sığmasını kolaylaştırır ve fazla yer kaplamaz. Tüm temel ölçüm fonksiyonlarına sahiptir ve kauçuk kasası sayesinde düşme ve mekanik hasarlardan etkilenmez. Her elektrikçi, tesisatçı ve bakım teknisyeninin yanı sıra elektrik ve enerji endüstrisindeki diğer kişiler için idealdir. Zor çalışma koşullarında bile iyi performans gösterir ve arkadan aydınlatmalı ekranı sayesinde zayıf aydınlatma koşullarında bile ölçüm sonucunun kolayca okunmasını sağlar.

Son derece dayanıklı ve sağlam

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt olarak, CMM-11 cihazını ünitenin hasar görmesine yol açabilecek kazara darbelere karşı dayanıklı hale getirdik. Muhafazada kullanılan elastomer malzeme, cihazın düşürülmesi durumunda cihazı korur ve bu tür darbelerin neden olduğu şokları emer.

Toz girişine ve su akışına karşı koruma

Muhafaza sahada kullanım için tasarlanmıştır. IP65 derecesi, üniteyi toz girişine ve kazara su akışına karşı koruma sağlar.

Kompakt gövde

Alet kutunuzda sınırlı yer mi var? CMM-11 ile bu bir sorun değil. Küçük boyutları sayesinde ünite cebinize bile sığar.

Her koşulda iyi görünürlük

Ölçümlerin yapıldığı yerdeki yetersiz aydınlatma, entegre el feneri sayesinde artık bir engel değil.

Kablosuz iletişim

Cihaz, ölçüm sonuçlarını (“canlı” mod) kablosuz olarak mobil uygulamaya gönderebilir – Sonel Multimeter Mobile. Sonuçların kaydedilmesini ve saklanmasını sağlar, notlar ve fotoğraflar eklenebilir veya dosyalar daha sonra e-posta mesajlarına eklenebilir.

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?