RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

KoCoS – ACTAS BTT 2.0 – El Tipi Taşınabilir Kesici Test Cihazı

Yüksek hassasiyetli, bataryalı, el tipi kesici açma kapama zamanlayıcısı ACTAS BTT 2.0

ACTAS BTT 2.0, çalışma sürelerini, kontak eşzamanlılığını, sekans süresini ve bobin akımlarını son derece hızlı ve kolay bir şekilde belirleyebilen, batarya ile çalışan, el tipi bir test cihazıdır. Bu kapsamlı işlevsellik ve yüksek ölçüm doğruluğu sayesinde ACTAS BTT 2.0, düşük, orta ve yüksek gerilimli kesicilerin, röle kontaklarının, kontaktörlerin ve şalter ayırıcıların çalışma sürelerini ölçerken çok çeşitli farklı kullanımlara uygulanabilir.

  • Operasyon zamanlarının belirlenmesi
  • Kontak senkronizasyonu için test
  • CO sekans süresinin belirlenmesi
  • Bobin akımlarının ölçümü
  • Kompakt, ergonomik tasarım
  • Batarya ile 18 saate kadar çalışma
  • Okunması kolay grafik ekran
  • Girişler ve çıkışlar için durum göstergesi
  • Uzaktan kumanda fonksiyonu dahil Bluetooth

Hemen Fiyat Teklifi Al

Kategoriler:

Açıklama

Kesici Açma Kapama Zamanı Belirlenmesi

ACTAS BTT 2.0, bir kesicinin AÇMA bobinlerini kontrol etmek için bir çıkışa ve KAPAMA bobinlerini kontrol etmek için bir çıkışa sahiptir. Her iki çıkış da DC ve AC ile çalışan bobinleri kontrol etmek için kullanılabilir. Operasyon sürelerinin belirlenmesi, Close, Open ve Close-Open anahtarlama işlemlerini tetikleyerek üç ana kontağa kadar basit ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilebilir. Net grafik ekran, sonuç olarak tüm ikili girişler için karşılık gelen çalışma sürelerini gösterir.

Kontak eşzamanlılığı için test

ACTAS BTT 2.0, çalışma sürelerini belirlemenin yanı sıra, ana kontakların açma ve kapama işlemlerinin eşzamanlılığını da belirler.

Örneğin bir kesici değerlendirilirken, bu, üç fazlı bir şebekede bir kapatma veya açma işlemi sırasında kutupların ilk ve son temas teması arasındaki zaman aralığının belirlenmesine olanak tanır.

Bobin akımlarının ölçümü

Bobin akımı, çalışma sürelerinin ölçümü sırasında otomatik olarak ölçülür. Hem ortalama hem de tepe değeri sonuç olarak görüntülenir ve serbest bırakma bobinlerinin mekanik ve/veya elektriksel işleyişinin değerlendirilmesine olanak tanır.

Korumalı girişler ve çıkışlar

Girişler ve çıkışlar galvanik olarak izole edilmiştir ve aşırı gerilime karşı korumalıdır. Çıkışlar ayrıca aşırı yük ve aşırı ısınmaya karşı korumalıdır.

Gerçek zamanlı ekran

Cihazın tüm giriş ve çıkışları gerçek zamanlı olarak kontrol edilir ve durumları ekranda gösterilir.

Kesicinin kontrol gerilimini kontrol edin

Entegre izleme ünitesi, kontrol geriliminin kesicinin KAPAMA ve AÇMA bobinlerine uygulanıp uygulanmadığını gösterir. Ölçüm cihazının yanlış bağlanması veya hatalı kablolar da bu şekilde güvenilir bir şekilde tespit edilir.

Kompakt, ergonomik tasarım

Kompakt ve ergonomik tasarımı sayesinde ölçüm cihazı tek elle tutulabilir ve çalıştırılabilir. Akustik sinyaller ve doğrudan güneş ışığı altında bile kolayca okunabilen grafik ekran, cihazı kullanıcı dostu hale getirir.

Kolay kullanım

Ölçüm cihazı, her test modu için özel tuşlara sahiptir. Tuşların ergonomik düzenlemesi optimum kullanım sağlar, ölçümler hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. ACTAS BTT 2.0, bağımsız çalışma veya akıllı telefonla çalışma için tasarlanmıştır. Test raporları bir akıllı telefon kullanılarak oluşturulabilir, kaydedilebilir ve gönderilebilir.

Batarya ile 18 saate kadar çalışma

ACTAS BTT 2.0, 18 saate kadar kesintisiz çalışma sağlayan entegre şarj edilebilir piller aracılığıyla güç sağlar.

Bataryaların şarj durumu ve şarj işleminin kendisi bir mikroişlemci ile izlenir. Cihaz şarj sırasında çalıştırılabilir.

Aksesuarları ve çantası ile birlikte

Gerekli tüm kabloları, adaptörleri ve kelepçeleri içeren kapsamlı bir aksesuar yelpazesi teslimat kapsamına dahildir. Aksesuarlar ve ölçüm cihazı, yine teslimat kapsamına dahil olan sağlam, dolgulu bir taşıma çantasında saklanır.

 

 

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?