RESMİ YETKİLİ SATICI

HIZLI SEVKİYAT

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

KoCoS – ACTAS P260+ | P360+ Taşınabilir Kesici Test Sistemleri

Taşınabilir Kesici Test Cihazları, orta, yüksek ve çok yüksek gerilim kesicilerini test etmek için kullanıcıya geliştirilmiş kontrol ve performans sunar.

Önceki modellere kıyasla daha fazla kontrol çıkışı ve ana işlemci gücü sağlayarak genişletilmiş bir uygulama yelpazesi mevcuttur.

Dayanıklı ve kompakt tasarımı sayesinde zorlu saha koşullarına karşı bir sert kılıf içinde muhafaza edilir.

Tek bir test dizisinde yeniden bağlantı gerektirmeden kesici testi yapabilme özelliği ile kesintisiz test sağlar.

Bağımsız çalışabilen bu sistem, 7” dokunmatik ekran aracılığıyla kullanıcı dostu bir arayüz sunar.

12 adede kadar kontak haznesinde PIR ve ana kontak ölçümleri, ayrıca statik ve dinamik direnç ölçümleri gerçekleştirilebilir. 12’den fazla kontak haznesine sahip kesicileri test etmek için ek cihazların kolayca kademelendirilmesi mümkündür.

Bobin ve motor akımlarını kaydederek detaylı analiz yapabilen bu sistem, AIS ve GIS sistemleri için her iki tarafta topraklama ile güvenli testler gerçekleştirilmesini sağlar.

Hemen Fiyat Teklifi Al

Kategoriler:

Açıklama

  • Sahada komple kesici testleri

ACTAS P260+ | P360+’ın entegre kontrol panelini kullanarak, kapsamlı kesici testlerini hızlı ve kolay bir şekilde ve tek bir test prosedürü içinde yüksek derecede esneklikle gerçekleştirmek ve değerlendirmek mümkündür:

  • 12 PIR ve ana kontak üzerinde ölçüm

12’ye kadar PIR ve ana kontak üzerinde çeşitli anahtarlama dizileri için çalışma sürelerinin belirlenmesi.

  • Her iki tarafta topraklama

PROMET SE ile birlikte, her biri 4 ana kontak haznesine sahip ve her iki tarafı topraklanmış 3 kutba kadar eşzamanlı testler gerçekleştirilebilir. Daha fazla kontak bölmesi mümkündür. GIS sistemlerinde, kesici ünitelerin çalışma süreleri akım darbeleri aracılığıyla ölçülür. Bu amaçla Rogowski bobinleri GIS sisteminin yalıtılmış toprağına bağlanır.

  • 12 yardımcı kontak girişi

Entegre ıslak / kuru geçişli 12 adede kadar yardımcı kontaktan gelen durum mesajları.

  • 9 evrensel sensör girişi

Analog ve artımlı sensörler için basınç, deplasman, akım ve sıcaklık ölçümü için 9 adede kadar analog / dijital sensör girişi. Sensör girişleri, gereksinimlere göre esnek bir şekilde ayarlanabilir ve First Trip veya VDS üzerinden ölçüm gibi özel ölçüm prosedürleri için kullanılabilir.

  • Bobin ve motor akımı

En fazla 3 kapama ve 3 açma bobini üzerinde bobin akımı ölçümü. Serbestçe seçilebilen ölçüm aralıkları, son derece hassas ölçüm sonuçları elde etmeyi mümkün kılar.

  • Röle çıkışları

Aktüatör kontrolü için 2 adede kadar röle çıkışı

  • Kontak direnci belirleme

Hem statik hem de dinamik kontak direncinin belirlenmesi, çeşitli PROMET direnç ölçüm cihazlarıyla birlikte 3 kutup üzerinde aynı anda gerçekleştirilebilir. PROMET sistemine bağlı olarak, kutup ve anahtar başına bir veya daha fazla kontak odasındaki ölçümler aynı anda test edilebilir.

  • Düşük gerilim bırakma ve minimum bırakma gerilimi

Motorları ve bobinleri istasyon voltajından bağımsız olarak test edebilmek için, besleme voltajı güçlü AC / DC kaynağı EPOS veya desteklenen diğer kaynak türleri tarafından sağlanabilir. Böylece, örneğin düşük gerilim salınımları ve bobinlerin minimum salınım gerilimi testleri her zaman aynı koşullar altında tekrarlanabilir şekilde gerçekleştirilebilir.

 

 

  • Stand-alone seçeneği ile sistem çözümü

ACTAS, PROMET, EPOS ile KoCoS sistem çözümü, geniş fonksiyon yelpazesi ve yüksek esnekliği sayesinde belirgin avantajlar sunmaktadır:

  • Tüm kontak sisteminin ve tüm aktüatörlerin hassas analizi

ACTAS aracılığıyla ortak operasyon ve veri yönetimi

Test sistemlerini yönetmek için ortak test planı, bir test raporu

Maksimum esneklik için her bir test sisteminin bağımsız çalışması

  • Gaz yalıtımlı orta gerilim şalt cihazlarının test edilmesi

ACTAS P360+, SF6 gazıyla kaplı bir orta gerilim sisteminin çalışma sürelerini, anahtarın kendi VDS sisteminin kapasitif ölçüm noktaları aracılığıyla en basit şekilde ölçmeyi mümkün kılar. Bağlantı, başka herhangi bir ölçüm bileşeni olmadan doğrudan ACTAS test sisteminin ölçüm girişlerine yapılır.

 

  • First Trip- Ölçümleri

Sensörler için çeşitli bağlantı seçenekleri sayesinde, ACTAS ile first trip ölçümleri de gerçekleştirilebilir. Bu amaçla akım transformatörlerinin sekonder tarafına ve bobinlere beş adede kadar akım klempi bağlanır. ACTAS test sistemi, harici tetikleme sinyallerini kullanarak ilk anahtarlama işlemi sırasında anahtarlama süresini tam otomatik olarak belirleyebilir.

  • Ekstra yüksek voltaj aralığında bile sağlam ve güvenilir

ACTAS P260+ | P360+, kullanışlı bir hard case içinde kompakt ve sağlam bir tasarıma sahiptir. Kanıtlanmış donanım bileşenlerinin kullanımı, orta, yüksek ve ekstra yüksek gerilim şalt cihazlarının yanı sıra kesiciler ve topraklama anahtarlarının yerinde test edilmesi sırasında güvenilir çalışmayı garanti eder.

  • Dokunmatik ekranda çalıştırma ve değerlendirme

Daha da optimize edilmiş, anlaşılması kolay bir işletim konsepti ve daha da güçlü bir donanım, tüm bilgilerin optimum şekilde görüntülenmesiyle basit bir kullanım sağlar. Açık bir şekilde yapılandırılmış kullanıcı arayüzü kendi kendini açıklar ve kullanıcıyı kapsamlı bir eğitim almadan sezgisel ve hızlı bir şekilde hedefe yönlendirir.

  • Grafiksel kullanıcı arayüzlü 7″ dokunmatik ekran

Ölçüm sonuçlarının anlaşılması kolay grafikler ve simgelerle gösterilmesi

PDF formatında test raporu

Bireysel şablonlardan test ayarlarının seçimi

Temas durumunun kolay görüntülenmesi için LED’ler

PC’lere / ağlara doğrudan bağlantı ve ek cihazlar için USB ve Ethernet arayüzleri

  • Parametreleme ve analiz

Testlerin parametrelendirilmesi ve test sonuçlarının analizi sahada doğrudan cihaz üzerinde veya ofiste bir PC ve ACTAS test yazılımı aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Test verileri ve parametreleri, örneğin USB flash sürücü veya ağ bağlantısı aracılığıyla herhangi bir zamanda içe veya dışa aktarılabilir.

 

Metin Değiştirme

Bu Ürünlere de İhtiyacınız Olabilir

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?