Uncategorized

Portföyümüze yeni eklenen cihazımız: Sonel LKZ-2500 Kablo Güzergah Tespit Cihazı

Kablo Güzergah Tespit Cihazları denince akla ilk gelen kelime “Sonel “dir. Sonel 10 yılı aşkın bir süredir, kablo izleme ve kablo arıza tespiti için profesyonel çözümler sunmaktadır.

Piyasada çokça kullanılan ve bilinen Sonel LKZ-720, LKZ-1500 ve LKZ-2000 Kablo Güzergah Tespit Cihazları modellerine yeni bir set daha katılmış oldu – Sonel LKZ-2500. Bu yeni sette sunulan çözümler benzersizdir ve daha önce yalnızca çok daha pahalı olan güzergah belirleme cihazlarında bulunan işlevleri de içerir.

LKZ-2500 seti, bir LKN vericisi ve bir LKD alıcısından oluşur. Toprağa gömülü nesnelerin yerini belirlemeyi, tanımlamayı ve rotasını takip etmeyi mümkün kılar. LKN-2500 vericisi, bir yeraltı nesnesine bir konumlandırma sinyali enjekte eder. LKD-2500 alıcısı ise nesne tarafından yayılan sinyali izler. İzlenen nesnenin konumu hakkındaki bilgiler, dedektöre bağlı ✅ Sonel LKZ Mobil uygulamasında görüntülenir.

Pusula okumalarının gözlemlenmesine ve tespit edilen sinyalin seviyesine dayanarak nesnenin rotasının belirlenmesi mümkündür.

SONEL LKZ-2500

Sistem şu durumlarda çalışabilir:
pasif mod (LKN-2500 vericisi kullanılmadan).
aktif mod (LKN-2500 vericisinin kullanımıyla).

LKZ serisi cihazlar, enerji, inşaat, demiryolu, telekomünikasyon, su ve ısıtma, jeodezi vb sektörler için oldukça verimli çözümlerdir.